Ponuda

Eko gospodarstvo Orlov put nalazi se samo nekoliko kilometara od središta Osijeka, na rubnim dijelovima Kopačkog rita i u blizini mjesta Kopačevo.


Eko proizvodi

Od voća i povrća s našeg gospodarstva izrađujemo dvadesetak gotovih proizvoda, među kojima su džemovi, sokovi, sirupi, ajvar, kečap, kupinovo vino, kiseli krastavci, turšija…

Naši kupci mogu doći i sami si ubrati voće i povrće.

Osim proizvodnjom voća i povrća bavimo se i ekološkim uzgojem domaćih životinja od kojih na tradicionalan način pripremamo gotove suhomesnate i mliječne proizvode.

Posebnost gotovih proizvoda obitelji Gusak je ta da se, osim što su sirovine potpuno ekološki uzgojene, svi proizvode – ručno!

Više o proizvodima…

Naručite eko proizvod…

Eko radionice za djecu

U cilju podizanja ekološke svijesti kod djece školskog i predškolskog uzrasta na Orlovom putu organiziramo edukativne radionice na kojima se djeca uče o neraskidivoj sponi prirode i čovjeka te važnosti očuvanja okoliša. Također djeci se kroz vlastito iskustvo omogućuje učenje o tradicijskim načinu uzgoja domaćih životinja i proizvodnje.

  1. Eko radionice za djecu – Poziv
  2. Eko radionice za djecu – Ponuda

Smještaj

Na gospodarstvu je u svrhu ekoturizma izgrađena i prva drvena ekokuća u Hrvatskoj građena od trupaca crnog bora i pokrivena baranjskom trskom.
Ljubiteljima eko i seoskog turizma za smještaj nudimo pet dvokrevetnih soba. Svaka soba izrađena od druge vrste drveta kao što su bagrem, trešnja, jela, jagnjid i crni bor.

Gastro ponuda

U gastro ponudi gospodarstva možete birati iz bogate ponude roštilja, odojka i janjetine s ražnja, jela ispod peke, kotlovine, domaćeg sira i vrhnja, domaćeg kruha i domaće spravljenih juha, a ako ste ljubitelj ribljih specijaliteta, zasigurno ćete uživati u šaranu s rašlja ili fiš paprikašu.

Naša sjenica prima 150 osoba, pa Orlov put nerijetko bude domaćin raznim feštama i seminarima.

Intimno vjenčanje

Ukoliko tražite mjesto za svoje intimno vjenčanje u prirodnom okruženju na Eko-gospodarstvu “Orlov put“omogućit ćemo Vam upravo to – Intimno vjenčanje!

Atrakcije

Našim gostima pripremili smo i posebnu ponudu – vožnju u starom fijakeru, ili saonicama za zimskih mjeseci, po baranjskim livadama i ritskim šumama.
Također naši gosti imanje mogu obići na konjima.